Reacties

Reacties

Bent u tevreden of wilt u graag nog iets anders kwijt?
Voel u vrij om een reactie achter te laten, ik ben benieuwd naar uw feedback.

Hartelijk bedankt alvast.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres is niet zichtbaar op de websiteThis input should not be filled out
* Deze velden s.v.p. invullen

Wij zijn met Remke in contact gekomen via de Dela. De klik was er meteen vanaf het begin. Naar aanleiding van een gesprek heeft ze een mooi verhaal in elkaar weten te zetten, precies zoals onze moeder/schoonmoeder was. Ook de powerpointpresentatie van foto's en muziek was erg mooi in elkaar gezet. Wij hebben Remke als een prettig persoon ervaren.

Familie B.

Anet en Mark Bosch   

Remke,

Bedankt voor jouw steun in deze moeilijke tijd. Vanaf het eerste moment voelde het goed.
We kunnen terug kijken op een mooi afscheid en we hebben ook warme reacties mogen ontvangen op de PowerPoint.

Fijn dat je er voor ons was!

Familie W.   

Via het uitvaartcentrum kwamen wij in contact met Remke Jonker die mogelijk de uitvaartdienst van mijn moeder zou kunnen begeleiden. Bij de eerste ontmoeting kwam Remke meteen goed over, zij kan echt goed luisteren, de situatie aanvoelen en kwam direct met fijne initiatieven en aanvullingen.

Mijn vrouw en ik waren na deze eerste ontmoeting er van overtuigd dat zij ons kon bijstaan om de uitvaart in juiste banen te geleiden en ons werk en zorgen uit handen te nemen. In het voortraject viel het ons op dat Remke nagenoeg altijd bereikbaar is zowel telefonisch als ook via de app.

Haar communicatie is duidelijk, gemaakte afspraken worden per mail bevestigd. En dat is weer erg prettig omdat het de ruimte geeft om het nog eens na te lezen. Mooie overzichten met tijdsplanning en ingevulde of nog open staande actiepunten; wie, wat, wanneer.... dat geeft rust in dit toch al moeilijke proces.

Zij heeft zelf mooie tips, suggesties, stelt je gerust, wijzigt een enkele tekst, alles in overleg, zodat deze taalkundig correct is of gewoon mooier loopt.

Haar powerpoint was ons eerste misschien ‘niet’ positieve commentaar. Wij vonden die gewoon te druk, onrustig om naar te kijken doordat er te veel beweging in zat en de overgangen tussen foto’s niet mooi uitkwamen. Zij hoorde onze ideeën hierover en maakte daarop een 2e versie die meteen wel echt goed was en bij onze wensen aansloot.

Haar communicatie met het uitvaartcentrum was goed. Zij zorgt er voor dat uiteindelijk iedereen op de hoogte is en er geen vragen meer zijn. Op de dag van de uitvaart was zij zeer vroeg aanwezig om op dat moment alles nog door te nemen met het uitvaartcentrum. Ik heb daardoor nooit zelf de behoefte gevoeld om nog iets te vragen of te controleren.

Tijdens de dienst straalt ze rust uit, houdt ook de tijdslijn in de gaten.
Ze kwam zowel zakelijk, correct en tegelijk warm en vriendelijk over met ook prettige, mooie eigen teksten.

Wij kunnen hierdoor terugkijken op een prima verlopen dienst die mijn moeder eer aandeed wat natuurlijk erg fijn is.

Remke, bedankt dat jij er voor ons was.

Met hartelijke groeten,

Michael   

Remke is zeer prettig in de omgang. Ze weet precies uit te filteren wat we wensen. De PowerPoint die zij heeft gemaakt paste meteen bij wat wij voor ogen hadden. Ze had vaak aan een half woord genoeg om te begrijpen welke wijzigingen wij wilden.

Hoewel ze misschien net is begonnen raden wij haar zeker aan!

Familie V.   

Naast haar gezin was alle soorten van handwerken de andere grote passie van mijn geliefde vrouw.
Ik vond dat Remke niet alleen de levensloop van mijn vrouw heel mooi verwoord had, maar dat ze het handwerken van mijn vrouw als rode draad gebruikt had vond ik heel erg passend en persoonlijk.
Remke beeldde het leven van mijn vrouw uit als een borduurwerk. Het begon met een leeg stuk borduur-linnen dat gaandeweg door Remke en ons gezin geborduurd werd met de levensloop van mijn lieve vrouw, en hoe zij zo genoot van de eenvoud van het leven.
Remke besloot de uitvaart met het afwerkte borduurwerk van mijn vrouw.
Ik vond de uitvaart heel mooi!!

de heer K.

Dhr.R.E.Klink   

Het was jammer dat we elkaar gezien de 'Corona' niet konden ontmoeten voor een gesprek. Ondanks dat was de communicatie erg fijn.
Wat wij zo knap vinden is dat jij toch heel goed hebt weten samen te vatten wie onze broer was en hoe hij heeft geleefd. Iedereen die de dienst achteraf heeft bekeken gaf aan dat er zoveel herkenning was. Dat het zo goed paste bij wie hij was.

Bedankt daarvoor Remke!

familie A.   

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.