Reacties

Reacties

Bent u tevreden of wilt u graag nog iets anders kwijt?
Voel u vrij om een reactie achter te laten, ik ben benieuwd naar uw feedback.

Hartelijk bedankt alvast.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres is niet zichtbaar op de websiteThis input should not be filled out
* Deze velden s.v.p. invullen

Via deze weg willen wij jou nogmaals bedanken voor de hele mooie afscheidsdienst van onze moeder.
Hoe bijzonder, daar stond jij als uitvaartbegeleidster en kleindochter.
Jouw cadeau voor oma. Maar het was zeker ook een heel groot cadeau voor ons.
Wat een warmte, liefde en geduld straalde jij uit.
Hoe mooi dat met de foto's en de muziek heden en verleden samen kwamen.
Een persoonlijker afscheid hadden wij ons niet kunnen wensen.
Henny en familie

Henny Marchand   

Beste Remke,
Dank, namens mijn moeder en zussen voor de warme en professionele begeleiding van de uitvaart van onze vader. Je bent heel prettig en voorkomend in het contact, complimenten voor de zorgvuldige voorbereiding en uitvoering van het afscheidsritueel. In alle rust heb je een mooie vorm weten te maken waarin er ruimte was voor ons verhaal. Knap zoals je dat in woorden hebt gegoten en dicht bij het verhaal bent gebleven, evenals de fraaie presentatie van de beelden op muziek.
Een warme groet,
Monique L. namens familie L.

Monique Laros   

Naast haar gezin was alle soorten van handwerken de andere grote passie van mijn geliefde vrouw.
Ik vond dat Remke niet alleen de levensloop van mijn vrouw heel mooi verwoord had, maar dat ze het handwerken van mijn vrouw als rode draad gebruikt had vond ik heel erg passend en persoonlijk.
Remke beeldde het leven van mijn vrouw uit als een borduurwerk. Het begon met een leeg stuk borduur-linnen dat gaandeweg door Remke en ons gezin geborduurd werd met de levensloop van mijn lieve vrouw, en hoe zij zo genoot van de eenvoud van het leven.
Remke besloot de uitvaart met het afwerkte borduurwerk van mijn vrouw.
Ik vond de uitvaart heel mooi!!

de heer K.

Dhr.R.E.Klink   

Remke,
Wat had jij je goed ingeleefd in Ronald en de familie, dit heeft geleidt tot een prachtige afscheidsdienst, die ons erg helpt dit verlies te verwerken, en hoe goed je ons hebt geholpen blijkt uit de reacties van de medewerkers van het crematorium wat dank zij jouw voor ons onvergetelijk zal zijn heel veel dank dat je er voor ons was!!!
Familie Philips

Noud Philips   

Wij zijn met Remke in contact gekomen via de Dela. De klik was er meteen vanaf het begin. Naar aanleiding van een gesprek heeft ze een mooi verhaal in elkaar weten te zetten, precies zoals onze moeder/schoonmoeder was. Ook de powerpointpresentatie van foto's en muziek was erg mooi in elkaar gezet. Wij hebben Remke als een prettig persoon ervaren.

Familie B.

Anet en Mark Bosch   

Lieve Remke,

Het is vreemd om dit zo nu te schrijven in deze vreemde periode maar ik wil via deze weg toch mijn waardering uitspreken voor al je hulp in het afgelopen jaar.

We hebben elkaar leren kennen in juli 2021 toen Nicole het nieuws hoorde dat het nu toch echt niet meer beter zou worden. Heel vreemd om dan af te spreken met iemand om een uitvaart te regelen terwijl de persoon waar het om gaat er nog is.

Vanaf het eerste moment dat je bij ons binnen stapte voelde het goed. Er was ruimte voor emotie en je wist al onze wensen goed te vertalen. Zowel in tekst als in beeld. Als ook advies over muziek, niets was teveel. Waren we niet tevreden, luisterde je wat er anders moest en was het snel, conform wens aangepast.

Zowel Nicole als ik hebben veel steun gehad aan je. Niet alleen door het invullen van de afscheidsdienst maar ook doordat je ons het gevoel gaf dat je alle tijd voor ons had en dat niets te gek was. Dat waarderen we.

Na het overlijden van Nicole en in de week naar de uitvaart toe ben je mij enorm tot steun geweest. Ondanks dat de dienst al van A tot Z was doorgesproken was je er voor mij en mijn familie.
De hele periode en ook na de uitvaart heb je ervoor gezorgd dat alles conform wens is verlopen.
Door jou kunnen wij met een gerust en tevreden hart terug kijken.

Als iemand mij zou vragen of ze jou zouden moeten inschakelen dan krijgen ze een volmondig ja.

Namens ons allemaal, en ook namens Nicole,
Een dikke pluim en bedankt.

Groet John.

John   

Remke,

Bedankt voor jouw steun in deze moeilijke tijd. Vanaf het eerste moment voelde het goed.
We kunnen terug kijken op een mooi afscheid en we hebben ook warme reacties mogen ontvangen op de PowerPoint.

Fijn dat je er voor ons was!

Familie W.   

Remke is zeer prettig in de omgang. Ze weet precies uit te filteren wat we wensen. De PowerPoint die zij heeft gemaakt paste meteen bij wat wij voor ogen hadden. Ze had vaak aan een half woord genoeg om te begrijpen welke wijzigingen wij wilden.

Hoewel ze misschien net is begonnen raden wij haar zeker aan!

Familie V.   

Via het uitvaartcentrum kwamen wij in contact met Remke Jonker die mogelijk de uitvaartdienst van mijn moeder zou kunnen begeleiden. Bij de eerste ontmoeting kwam Remke meteen goed over, zij kan echt goed luisteren, de situatie aanvoelen en kwam direct met fijne initiatieven en aanvullingen.

Mijn vrouw en ik waren na deze eerste ontmoeting er van overtuigd dat zij ons kon bijstaan om de uitvaart in juiste banen te geleiden en ons werk en zorgen uit handen te nemen. In het voortraject viel het ons op dat Remke nagenoeg altijd bereikbaar is zowel telefonisch als ook via de app.

Haar communicatie is duidelijk, gemaakte afspraken worden per mail bevestigd. En dat is weer erg prettig omdat het de ruimte geeft om het nog eens na te lezen. Mooie overzichten met tijdsplanning en ingevulde of nog open staande actiepunten; wie, wat, wanneer.... dat geeft rust in dit toch al moeilijke proces.

Zij heeft zelf mooie tips, suggesties, stelt je gerust, wijzigt een enkele tekst, alles in overleg, zodat deze taalkundig correct is of gewoon mooier loopt.

Haar powerpoint was ons eerste misschien ‘niet’ positieve commentaar. Wij vonden die gewoon te druk, onrustig om naar te kijken doordat er te veel beweging in zat en de overgangen tussen foto’s niet mooi uitkwamen. Zij hoorde onze ideeën hierover en maakte daarop een 2e versie die meteen wel echt goed was en bij onze wensen aansloot.

Haar communicatie met het uitvaartcentrum was goed. Zij zorgt er voor dat uiteindelijk iedereen op de hoogte is en er geen vragen meer zijn. Op de dag van de uitvaart was zij zeer vroeg aanwezig om op dat moment alles nog door te nemen met het uitvaartcentrum. Ik heb daardoor nooit zelf de behoefte gevoeld om nog iets te vragen of te controleren.

Tijdens de dienst straalt ze rust uit, houdt ook de tijdslijn in de gaten.
Ze kwam zowel zakelijk, correct en tegelijk warm en vriendelijk over met ook prettige, mooie eigen teksten.

Wij kunnen hierdoor terugkijken op een prima verlopen dienst die mijn moeder eer aandeed wat natuurlijk erg fijn is.

Remke, bedankt dat jij er voor ons was.

Met hartelijke groeten,

Michael   

Het was jammer dat we elkaar gezien de 'Corona' niet konden ontmoeten voor een gesprek. Ondanks dat was de communicatie erg fijn.
Wat wij zo knap vinden is dat jij toch heel goed hebt weten samen te vatten wie onze broer was en hoe hij heeft geleefd. Iedereen die de dienst achteraf heeft bekeken gaf aan dat er zoveel herkenning was. Dat het zo goed paste bij wie hij was.

Bedankt daarvoor Remke!

familie A.   

Lieve Remke,

Ik ben jou zeer dankbaar dat je van de afscheidsdienst iets bijzonders wist te maken.
Dankzij jou kijk ik met een heel goed gevoel terug op deze dag.
De combinatie van jouw professionaliteit, jouw creativiteit, jouw inzet en de persoon wie jij vanbinnen bent, maakt dat ik jou bij iedereen van harte aanbeveel!👍

Je doet jouw werk met hart en ziel!

Niets dan lof, Remke! Ga zo door!❤️🦋🙋

Veel liefs, Angela

Angela   

Beste Remke,
Ik heb je op een bijzonder moment in jouw leven mogen ontmoeten. Je hebt op een prachtige en bijzondere wijze de uitvaart van jouw oma geleid. Complimenten hoe je dat gedaan hebt. Met zoveel toewijding en liefde heb je een prachtig afscheid neergezet.
Als uitvaartverzorger was het heel fijn om met jou samen te werken. Dank je wel daarvoor.

Manuela Vermaat   

Beste Remke,

Via deze weg willen wij jou bedanken voor jouw steun en hulp.
Dankzij jou kijken wij terug op een mooie afscheidsdienst vol herkenning.
Je bent een warm persoon die meteen connectie weet te maken waardoor het voor ons vanaf het eerste moment vertrouwd voelde.

Wij vinden het knap hoe jij met de weinige informatie de je van ons hebt gehad een passend en vooral herkenbaar levensverhaal hebt kunnen maken. Dat je mijn broer en mijn zwager zo goed hebt weten neer te zetten zonder dat jij hem hebt gekend.
Niet alleen wij maar ook iedereen die aanwezig was vonden het prettig om naar jou te luisteren toen je namens ons de teksten voordroeg.

De film die je hebt gemaakt van de foto's en die je perfect op de muziek heb getimed vonden wij en de gasten ook erg mooi.

Wij zullen je aanraden omdat je ons keuzes bood, luisterde naar wat we te zeggen hadden, meedacht als we twijfelden en kwam met goede oplossingen als dat nodig was. Dat je extra je best hebt gedaan. Zoals met de achtergrond van de kaarsjes waarvan de vlammetjes niet wilde bewegen. Je ging net zo lang door totdat het werkte.

Dat alles met je warme voorkomen maakt dat wij je erg dankbaar zijn.

Groet Mari en Marjo

Mari en Marjo   

Reacties zijn gesloten.