Tarieven

Wat kost het?

Afhankelijk van uw wensen zijn er verschillende mogelijkheden.
Voor een totaalpakket betaalt u een vast bedrag van € 475,-. Dit is exclusief de kilometervergoeding. De kilometervergoeding wordt in overleg vastgesteld. Daarbij is er de keuze tussen twee specials. Zie voor meer informatie de tabel onder aan deze pagina.

De kosten van mijn diensten worden vaak betaald uit de vrije bestedingsruimte van uw uitvaartverzekering.

Voor dit bedrag kom ik bij u thuis om uw wensen te bespreken, schrijf ik de teksten van de levensloop, de tekst van het gedachtenisprentje (indien u hiervoor heeft gekozen) en dergelijke. Daarnaast maak ik het draaiboek, verwerk ik uw foto’s en/of video’s in een PowerPoint en zorg ik ervoor dat deze, samen met de uitgezochte muziek en een draaiboek, tijdig op de gekozen locatie komen te liggen. Op de dag van de uitvaart begeleid ik u en heet ik de genodigden welkom. Namens u spreek ik het openingswoord (of ondersteun ik u als u dit zelf doet). Wanneer u wenst, kom ik enkele weken na de dag van de uitvaart bij u om de dag te evalueren en uiteraard om te kijken hoe het met u gaat.

Het is goed mogelijk dat u graag veel zelf wilt doen. Dan ondersteun ik u alleen voor dát onderdeel waarbij u mijn hulp kunt gebruiken.

Stel u wilt alles zelf doen maar bent niet zo goed in het schrijven van bijvoorbeeld een levensloop. Dan schakelt u mij in voor het schrijven van een levensloop (ook wel In Memoriam genoemd). Ik kom dan bij u thuis, verzamel alle informatie en werk dit thuis uit in een passend verhaal. Daarna stemmen we af of de tekst naar wens is en indien nodig, passen we nog het een en ander aan. Mijn dienstverlening stopt wanneer de gewenste tekst (naar uw tevredenheid) is geleverd.

Hieronder een overzicht van de verschillende onderdelen waarin ik u (los) kan ondersteunen. De genoemde prijzen zijn het starttarief, afhankelijk van het totaal gewerkte (meer)uren, kan de prijs afwijken. Als er vragen zijn neem dan contact met mij op.

Voorbespreking v.a. € 175,-
Levensloop schrijvenv.a. € 100,-
Gedachtenisprentje schrijvenv.a. € 100,-
Foto’s/video in PowerPoint zettenv.a. € 150,-
Muziek voorbereidenv.a. € 100,-
Kosten extra werkzaamheden per uur (na overleg)€ 50,-
Kilometervergoeding ( in overleg special 1 of special 2)Special 1 € 25,=
Special 2 € 50,=

Mijn diensten zijn vrijgesteld van BTW.

Uiteraard zijn er verschillende mogelijkheden. Heeft u vragen over de tarieven of mogelijkheden? Neem dan contact met me op. Ik beantwoord uw vragen graag.

Reacties gesloten.